Monipuoliset taksipalvelut Sotkamo-Vuokatissa

Vuokatin Taxipalvelu tarjoaa monipuoliset taksipalvelut uusilla autoilla Sotkamo-Vuokatissa. Saat meiltä tavallisten taksikyytien lisäksi muun muassa tilataksit, invataksit ja Kela-taksit.

Ota yhteyttä!

Kattavat palvelut

Taksimme kyydissä kulkevat esimerkiksi yksityishenkilöt, pienet ryhmät ja työporukat. Ajamme kyytejä etupäässä Sotkamo-Vuokatin alueella, mutta tarvittaessa kuljetamme kauemmaksikin.

Saat meiltä:

1

  • taksikyydit

  • tilataksikyydit

  • invataksikyydit

  • lentokenttä- ja junataksit

  • tilausajot

  • Kela-taksit.

Ota yhteyttä ja tilaa kyyti!

Palvelua 24/7

Otamme tilauksia vastaan puhelimitse kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä. Automme ovat liikkeessä siis myös esimerkiksi iltaisin ja juhlapäivinä.

 

Voit tilata taksikyydin myös hyvissä ajoin etukäteen. Siten varmistat, että auto on vapaana juuri silloin, kun tarvitset sitä.

Yhteystiedot ja yhteydenottopyyntö

Näin tilaat Kela-taksin

Tarvitsetko Kela-kyytiä Sotkamossa tai lähialueilla? Vuokatin Taxipalvelu palvelee sinua mielellään.

 

Kun tiedät tarkan ajankohdan tarvitsemallesi Kela-kyydille, ota meihin yhteyttä soittamalla suoraan numeroon 040 166 0475. Näin voimme järjestää sinulle auton toiveidesi mukaisesti.

Henkilöautotaksimme KP-numerot ovat Korpitaksilla 215 ja 216. Paarikuljetuksiin soveltuvan esteettömän invataksimme KP-numero on 240.

 

Henkiläautomme KP- numerot ovat Menevällä B4742 ja paarikuljetuksiin soveltuvan invataksimme KP-numero on B2302.

Uudenaikainen kalusto

Kalustoomme kuuluu henkilöautoja sekä 1+8-paikkaisia tila-autoja. Yhteensä autoja on kuusi.

 

Tila-autoilla onnistuvat myös invakuljetukset ja Kela-kuljetukset. Varusteisiin kuuluvat esimerkiksi invapaarit, ja takatilassa suuremmatkin tavaramäärät kulkevat vaivatta perille.

Kysy lisätietoja